Viimsi Keskuse söögikohtade menüüd on saanud põnevat täiendust. Siin mõned soovitused roogadest, mida kindlasti proovida tasub. 

Uulitsa baod Caesari kastme ja krõbeda tiigerkrevetiga  

Aasiapärane aurutatud kukkel ehk bao on tõusev gurmeetäht. Tänu rikkalikule täidisele ja imepehmele kuklile maitseb see kuninglikult. Bao on ka üpriski tervislik valik, sest kuklit aurutatakse, see on kerge ja õhuline, lisaks on täidises palju ka värsket salatikraami. Toidukoht Uulits on baod menüüsse võtnud eksklusiivselt just Viimsis. Tule proovi näiteks uut Rooma salati ja Caesari kastmega baod, mille täidise krooniks on teriyaki-kastmes krõbedad tiigerkrevetid. 

Poké-kausside söögikoht Kauss lisas menüüsse ka salatid 

Valikus on kaks põnevat salatit. Kanasalat sisaldab lisaks salatilehtedele ja kanale ka edamame uba, apelsini, tomatit, punast sibulat, redist ja Itaalia juustu. Kergelt pähklise maitsega ning valgurikka tempeh’ga ehk fermenteeritud ja pressitud sojaubadega salat sobib eineks ka veganitele, sisaldades salatisegu, punast kapsast, apelsini, redist, edamame uba ja veganifetat. Mõlemad salatid panevad suu vett jooksma igal salatisõbral.

CHI indiapärane naanipitsa ehk naanza  

Klassikalist India, Hiina ja Tai köögikunsti au sees hoidva restorani Chi isuäratavad toidud valmivad kogenud Aasia kokkade käe all, pakkudes põnevat maitseelamust. Toitude valik on tõeliselt rikkalik ja mitmekesine. Äsja täiendust saanud menüüsse on lisandunud nüüd ka naanza ehk indiapärane naanipitsa. Valikus on kolm maitset: kana, lõhe ja India juustuga naanza. 

Kuulsaali veisetartar ja Persillade’i hiidkrevettid  

Lisaks bowlingu’le ja piljardile pakub Kuulsaal ka rikkalikku toidumenüüd. Valikus on eelroad, tapad, suupisted, salatid, pastad ja poké-kausid ning trendikas tänavatoit: burgerid, friikartulid, barbeque-ribid ja muu. Gurmaanide seas on eriti hinnas Kuulsaali uus maheveisetartar, mida täiustavad musta trühvli majonees,  sinepiseemne „kaaviar“, krõbedad Muhu leiva tšipsid, röstitud kapparid ning šalottsibulad. Persillade’i hiidkrevetid kergelt hapuka valge veini võikastmega, serveerituna koos küüslauguvõiga röstitud klassikalise Itaalia ciabatta’ga toovad Kuulsaali kohale aga maitsed lausa prantsuse köögist.  

Viimsi Keskuse söögikohad on avatud E–P 11–21;  

Kuulsaal E–N 11–22, R 14–01, L 11–01, P 11–22